Workshop Robot, race, record!

workshop robot race record foto
Uitverkocht!
Prijs
€10 / €2 (vt-statuut)
Wanneer
12/02 13:00 tot 15:30
Waar
In Zuiderpershuis, Antwerpen
Wat hebben Lego, robots, autoraces en film met elkaar te maken? Samen vormen ze dé gedroomde combinatie voor een spectaculaire workshop.
Bouw eerst een eigen Lego-robot, die je daarna leert rijden door te programmeren. Vet, toch? Maar er is meer! Geïnspireerd door autoraces en achtervolgingsscènes uit films ga je jouw robot op beeld laten schitteren. Samen met de begeleider denk je na over verschillende camerastandpunten. Hoe worden races meestal in beeld gebracht? Film je jouw robot van heel dichtbij of juist veraf? Wat gebeurt er als je de camera op grote hoogte plaatst? Zodra jullie het ideale kader hebben bedacht, gaat jouw robot racen tegen de robots van de andere deelnemers. Ondertussen breng je de strijd flitsend in beeld!

Ben jij klaar voor de start?

Over de makers

Deze workshop is een samenwerking tussen Digitale Wolven en JEF. Digitale Wolven wil kinderen voorbereiden op de digitale wereld van morgen. In hun hands-on workshops maken kinderen en jongeren op een speelse manier kennis met de oneindige mogelijkheden van ICT en technologie.